O slnečnej usadlosti

Asi mi dáte za pravdu, že žijeme veľmi uponáhľanú a bláznivú dobu. Všetci sa ponáhľame, nikto nič nestíha, opantáva nás stres a frustrácia. Ženieme sa za niečím, čo vlastne nevieme ani pomenovať… Je pravda, že k tomu nám veľmi dopomáhajú moderné výdobytky doby ako sú média, mobily, internet a iné technológie. Na jednej strane sú veľkým pomocníkom, na strane druhej dostávajú nás pod neskutočný tlak požiadaviek a zodpovednosti.

Čím to je? Načo a pre koho je to dobré? Ako sa tomu brániť?Veľa krát som si položil tieto otázky a dospel k záveru, že každý sme si strojcom svojho šťastia a je len a len na nás, ako sa rozhodneme prežiť svoj život. Či dáme prednosť neustálemu sa naháňaniu, alebo sa zariadime ináč. Myslím, že môžem smelo o sebe tvrdiť, že poznám jednu aj druhú stranu. Prešiel som obdobím „uponáhľaného manažéra“ aj „meditujúceho jogína“. A poviem úprimne, všetko má svoje čaro, ale treba hľadať a nájsť ten správny stred, ktorý zaručí dlhodobú harmóniu a spokojnosť. Potom čokoľvek budete robiť, robíte to s láskou a nadšením. Osoh z takejto práce budete mať nielen vy, ale aj vaše okolie a to je to, čomu sa hovorí POSLANIE.

Ako mentálny kouč sa snažím pomáhať svojim klientom hľadať ich poslanie, nájsť samých seba, zvyšovať ich výkonnosť, či harmonizovať vzťahy. Preto moje úsilie smerovalo k nájdeniu vhodného miesta, ktoré bude spĺňať všetky potrebné kritéria na pokojnú prácu a hľadanie odpovedí. Myslím, že som ho našiel a ponúkam ho aj Vám.

SLNEČNÁ USADLOSŤ – miesto v lone čarokrásnej prírody, kde v súznení s prírodou a zvieratkami, nájde každý to, čo hľadá. Či je to pokoj, lásku, pohodu a porozumenie. Alebo ako športovec, či menežér si potrebujete „vyčistiť hlavu“ alebo zvýšiť výkon, kondíciu. A v neposlednom rade ako amatér farmár sa naučíte novým zručnostiam a opäť sa budete tešiť na nové výzvy a ciele.

Ste srdečne vítaní :-)

usadlost_all